24 часа Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна

...
24 часа
Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна
Коментари Харесай

Филип Киркоров каза какво ще покаже на децата си във Варна

24 часа Частният аероплан на краля на съветската сцена Филип Киркоров кацна с час забавяне на столичната аерогара. "Така е по-лесно, в сравнение с да ви карам да идвате до Варна, с цел да се срещна с вас ", пошегува се той с публицистите.
Веднага след късата конференция отлетя, тъй като довечера е първия му концерт от турнето му у нас с мегашоуто му "Аз " ( "Я "). Той е в Русе. Проектът, отдаден на 50-годишнината на Киркоров е супермащабен. От Русия са пристигнали над 100 тона техника и 100 души личен състав.
Киркоров се появи на конференцията дружно с двете си деца - Алла-Виктория и Мартин-Кристо, които очевидно бяха изтощени от полета, само че татко им единствено с едно "шшш " въдворяваше ред. До него беше татко му Бедрос Киркоров, както и вуйна му, която се грижи за децата.

"В Пловдив ще им покажа паметника на Альоша, във Варна - обичаната ми Морска градина - там съм израснал, а в София ще се поразходим по бул. "Витоша " - от "Шератон " до НДК, както ми стана традиция при турнетата в България ", сподели Киркоров. Той желае да съобщи на децата си цялата си обич към България такава, каквато я е наследил от своите родители.

Киркоров е доста вдъхновен от турнето си у нас, което приема като самобитен "изпит ". Казва, че българската аудитория в никакъв случай не го е предала. С нетъпрение чака срещите си с българските си другари, изключително с Георги Христов, който усеща като брат, пише  "24 часа ". Българските му другари били първите, които го поздравили за рождения му ден.

"Имам с какво да се похваля, да покажа, да изненадам с тази стратегия. Голям лукс е на 50 години да мога да си разреша това шоу без да мисля за разноските ", споделя артистът, който с "Я " при десетдневен маратон всякога препълни Кремълския замък, а и зали по целия свят. Подобен триумф преди него е имала единствено Алла Пугачова, с която не престават да бъдат с другарски взаимоотношения.

Филип Киркоров без подозрение е най-успешният актьор в съветската история, който слага все по-висока летва с всяка последваща продукция.

Новото шоу "Я " е високотехнологична стратегия, в която са задействани 80 актьора, подбрани от цяла Русия. Сцената е окъпана в светлина, има големи трансформиращи се екрани, неповторими костюми и хореография.

Мащабната продукция е дело на именития режисьор Франко Драгоне, прочут с постановка на спектаклите на Цирк Дю Солей и на блестящото шоу на Селин Дион A New Day. Всъщност Дион среща Киркоров с Драгоне, а той му дава обещание да направи такова шоу, което да покаже по нов метод същинската му същина. И съумява.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР